Perde Fiyatları

Perde Fiyatları

  • Perdeci Yaşar
  • 3.09.2022
  • 1545

Perde sektöründe yıllardır kurumsal bir firma olarak varlığımızı sürdürmekteyiz. Siz değerli müşterilerimize kaliteli kumaşlardan tasarladığımız perdeleri uygun fiyatlarda da sunuyoruz. 2022 perde fiyatları kumaşların kalitesine, markasına, modeline ve uygulamasına göre değişkenlik göstermektedir. Ancak firma olarak müşteri memnuniyeti önceliğimizdir. Sektörde siz kıymetli müşterilerimize daha iyi bir şekilde hizmet verebilmek adına kusursuz işçilik ile çalışıyoruz. Dilediğiniz zaman firmamız ile iletişime geçerek perde fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Perdeci Yaşar olarak; kurulduğumuz günden itibaren en uygun fiyat garantisi ile sektörde hizmet imkanı sunuyoruz. Kaliteli perde kumaşlarından sizler için özel olarak tasarladığımız perdeleri en uygun fiyat da satın alabilirsiniz. Telamor, Dolce Vita, Ast, Guzzi, Püsqül, Eliş, İkon, Perway, Demorhome, Plise markaları başta olmak üzere bir çok farklı markanın resmi bayiliğini yapmaktayız.

Stor Perde Fiyatları

Stor perde fiyatlarını en çok etkileyen etmen kalitesidir. Mekanizması, perde kalitesi stor perdenin fiyatını etkileyen en önemli unsurdur. Perdeci Yaşar olarak farklı kalite ve çeşitte stor perdenin bayiliğini yapmaktayız. 2022 yılı stor perde fiyatı metre kare olarak 100 TL'den başlamaktadır. Bu fiyat ortalama olup hızlı değişen piyasa koşullarına göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir.

Tül Perde Fiyatları

Perdeci Yaşar olarak bir çok markanın Tül Perdelerini satmaktayız. Tül perde fiyatları da perdenin modeli, markası, ebatlarını, pile sayısı, mekanizması gibi etkenlere göre değişiklik göstermektedir. 2022 yılı tül perde fiyatları metre olarak 100 TL'den başlamaktadır. Fakat son 1 yıldır ülkemizde fiyatların çok değişken olması sebebi ile güncel stor perde fiyatları için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Fon Perde Fiyatları

Firmamızda sayısız çeşit, tasarım, renk ve modelde fon perde imalat ve satışı yapmaktadır. Bir çok markanın da yetkili satıcısı olan firmamız, dilerseniz size mobilyanız, eviniz, odanız ve eşyalarınızla uyumlu fon perde seçiminde yardımcı da olmaktadır. 2022 yılı fon perde fiyatları  metre olarak 100 TL'den başlamaktadır. Fakat son zamanlarda fiyatların çok değişken olması nedeniyle güncel fon perde fiyatları için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Perde Fiyatları Konya

Perde sektöründe başta Konya olmak üzere tüm Türkiye genelinde hizmet veren lider bir firma olan Perdeci Yaşar. Perde modelleri ve çeşit çeşit renkleri ile yaşam alanlarınıza farklı bir tarz katmayı amaçlıyoruz. Her zevke ve bütçeye uygun perde modelleri için web sitemizi ziyaret ederek bilgi alabilirsiniz. 2022 perde fiyatları Konya da perdenin markası, modeli, kalitesi, ebatlarına göre değişmektedir. Dilerseniz web sitemiz üzerinde ve iletişim bölümünden Konya perde fiyatları hakkında bilgi alarak indirim ve kampanyalarımızdan faydalanabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Perde Modelleri 2022

Yıllardır perde sektöründe hizmet veren lider bir firma olarak para bizim için geri planda yer almaktadır. Önceliğimiz müşterilerimizin istediği şekilde perde tasarımı yapmak ve en iyi şekilde hizmet sunmaktır. Web sitemizde ucuz perde modellerinin pek çok çeşidi bulunuyor. Dilediğiniz renkte ve tarzda perde modeli tercihinde bulunabilirsiniz. Türkiye’nin en güvenilir perdecisi olarak en düşük 2022 perde fiyatları ile birlikte üstün kalite sunuyoruz.

Ücretsiz Keşif

Yerinde Keşif Ölçüm

Hızlı Teslimat

En Geç 10 Günde

100% Müşteri Memnuniyeti

Satıştan Sonrada Destek

Uygun Fiyat

Kaliteli Ürün Uygun Fiyat