2022 Perde Modelleri

2022 Perde Modelleri

  • Perdeci Yaşar
  • 7.04.2022
  • 2286

Firmamız Perdeci Yaşar'da perde çeşitleri birbirinden güzel seçeneklerle, modern tasarımlarla size sunulmaktadır. Perdelerden eviniz ve iş yerleriniz için görsel beklentilerinizi karşılayan sonuçlar sunmaktayız.

Perde Modelleri

Mağazamızda ya da internet sitemizde Perde çeşitleri mizi inceleyerek dilediğiniz modeli beğenebilirsiniz. Salon perdesi, oturma odası perdesi, mutfak perdesi, ofis perdesi, genç odası perdesi, çocuk odası perdesi başta olmak üzere tüm mekanlara uygun bir çok farklı perde modeli firmamız Perdeci Yaşar'da mevcuttur. Beğendiniz perde modeli sizin ölçülerinize göre özel olarak hazırlanarak tarafınıza teslim edilir. Perdelerinizin yenilenmesi veya sıfırdan tasarlanmasını sağlayan çözümler sunuyoruz. Cam balkon perdeleri (plisse perde) de dahil olmak üzere anında taleplerinizi oluşturabilirsiniz.

Tül Perde Modelleri

Tül perde çeşitleri yeni sezondaki özel modellerle sizlere sunulmaktadır. Özel tasarımlarımızdan seçim yaparken oturma odası perdeleri veya çocuk odası perdeleri arasından dilediğiniz ürünü bulabilirsiniz. Çocuk odalarında renkli ve desenli tüllerimiz son derece popülerdir. Oturma odalarınızda da perde çeşitleri minimal desenlerle ferahlığı hissettirecektir. Yeni bir perde alırken sizlere gereken hizmetleri sunuyoruz. Farklı bir oda tasarımı yapmak istediğinizde birkaç adımda renk uyumunu sağlayabilirsiniz.

En Son Çıkan Perde Çeşitleri

Salon perdeleri tasarımlarımız yeni sezonda da sizlere sunulmaktadır. Misafirlerinizi ağırlarken özel dekorasyonda perde çeşitleri kombinasyonu yapabilirsiniz. Salonlarda fon perdelerin keyfini de çıkaracağınız bir tasarım yapmanız önerilir. Mutfak perdeleri seçimlerinizi yaparken meyve sebze desenleriyle sınırlı kalmak zorunda değilsiniz. Ofis mutfaklarınızda ve ev mutfaklarınızda alana en uygun renkler ve kumaşlarla hizmetler sunuyoruz. Kolay kirlenmeyen perdelerimizden ölçülerine göre alabilirsiniz. Ofis perdeleri alacağınızda bir alanın nasıl iş yerine en uygun olacağının da belirlenmesini sağlamaktayız. Ofis alanlarında markanızın daha iyi görünmesini sağlayan perde seçimi yapmanız önerilmektedir. En güzel perde modelleri için fiyatlarımızı incelemeli ve kampanyalarımızdan faydalanabilirsiniz.

Konya Perde Modelleri

Eğer Konya'da ikamet ediyorsunuz mağazamıza gelerek 2022 perde modellerimizi canlı olarak yerinde inceleyebilirsiniz. Başta Telamor, Dolce Vita, Ast, Guzzi, Püsqül, Eliş, İkon, Perway, Demorhome, Plise olmak üzere bir çok markanın anabayisi olan firmamız uygun fiyatlı ve kaliteli perdeleri sizlere sunmaktadır. 

Ücretsiz Keşif

Yerinde Keşif Ölçüm

Hızlı Teslimat

En Geç 10 Günde

100% Müşteri Memnuniyeti

Satıştan Sonrada Destek

Uygun Fiyat

Kaliteli Ürün Uygun Fiyat